Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Το καλύτερο Δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα

Το καλύτερο Δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα – Newsbeast

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη. Είναι οι ημέρες – και οι νύχτες – που όλοι μας έχουμε λίγο περισσότερο την ανάγκη να νιώσουμε ότι κάποιος μας σκέφτεται και μας φροντίζει. Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αυτές τις τόσο ιδιαίτερες ημέρες η αγάπη μπορεί να «ζεστάνει» τις καρδιές μας, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε απόσταση.

Γιατί η αγάπη είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε. Και ένα τέτοιο δώρο μπορεί να γίνει «μαγικό», γιατί μια μικρή πράξη αγάπης αρκεί από μόνη της για να χαρίσει χαμόγελα, να αλλάξει τη διάθεση και να μεταμορφώσει τις μέρες εκείνου ή εκείνης που τη δέχεται. Που μπορεί να είναι ένας δικός μας άνθρωπος, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος άγνωστος σε εμάς συνάνθρωπός μας, που μας χρειάζεται…

Το πιο μαγικό «Δώρο Αγάπης», λοιπόν, μας περιμένει σε 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ και στο ΑΒ Εshop. Για να το χαρίσουμε σε όποιον θέλουμε ή και να ενισχύσουμε με αυτό το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσουν να φτάσει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιέχει βασικά είδη διατροφής και κοστίζει μόλις 3,75 ευρώ. Μάλιστα, για κάθε «μαγικό» κουτί που εμείς αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, το Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας που ίδρυσε ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος το 1955. Προσφέρουμε διπλά, λοιπόν!

Ας μην ξεχνάμε πως η αγάπη είναι ένα δώρο που όλοι μπορούμε να κάνουμε. Και είναι αυτή που μπορεί να κάνει ΚΑΙ τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά για τους συνανθρώπους μας, αλλά και για εμάς!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=STHys8xX0Ds


Πηγή