Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Το μπάτσελορ πάρτι που κατέληξε σε… μαζική υιοθεσία κουταβιών

Ο Mitchel Craddock γιόρταζε με τους φίλους του τις λίγες ημέρες ελευθερίας που του απέμεναν, καθώς ετοιμαζόταν για το γάμο του. Το μπάτσελορ πάρτι γινόταν σε ένα σπιτάκι στο δάσος, στο Τενεσί, και είχε τα γνωστά, πειράγματα στον μέλλοντα γαμπρό, κρεατικά σε αφθονία και μπίρα να ρέει. Μέχρι που ένα μικρό αδέσποτο θηλυκό σκυλί έκανε την εμφάνισή του- μην μπορώντας πιθανώς να αντισταθεί στη μυρωδιά του ψητού μπέικον.

Οι οκτώ άνδρες πρόσεξαν πως η σκυλίτσα ήταν προφανώς πολύ αδύνατη και είχε μόλις γεννήσει. Ήταν τόσο πεινασμένη που δεν είχε καν αρκετό γάλα για τα μικρά της. Την ονόμασαν Annie και την ακολούθησαν στο δάσος όπου ανακάλυψαν την… πολυμελή οικογένειά της, τα έξι κουτάβια της, καλυμμένα με χώματα και γεμάτα ψύλλους, κρυμμένα σε μια τρύπα στο έδαφος.

Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, όπως περιγράφει το Bored Panda, το μπάτσελορ πάρτι επικεντρώθηκε γύρω από τα κουτάβια. Οι άνδρες τα έπλυναν, τα καθάρισαν, αγόρασαν σκυλοτροφή και οι καρδιές τους έλιωσαν.

Μετά οι υπολογισμοί ήταν απλοί: επτά άνδρες- επτά σκυλιά, μια υιοθεσία για τον καθένα. Έτσι όλα τα μικρά και η μητέρα τους βρήκαν σπίτι. Τέλος καλό για όλους.

pupp3 pupp4 pupp6 pupp5 pupp7 pupp8 pupp1 pupp9


Πηγή