Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το πλάνο του Καμμένου για το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα από την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στη Λαμία και το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, σχετικά με τη διατήρηση, αλλά και την αναβάθμιση του στρατοπέδου.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Αν και ο ΥΕΘΑ δεν αποκάλυψε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΓΕΣ για τον ρόλο που θα παίζουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης στο εγγύς μέλλον, αναφερόμενος όμως στο ΚΕΥΠ ήταν κατηγορηματικός, ότι δεν πρόκειται να κλείσει, χωρίς να αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο να μην έχει νεοσύλλεκτους, αλλά κάποιες άλλες υπηρεσίες.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος, προσερχόμενος στο γραφείο του διοικητή του ΚΕΥΠ, ταξίαρχου Βασίλη Μπέλλου, είχε χαρακτηρίσει ως «τρίχες» τα δημοσιεύματα για κλείσιμο στρατοπέδων.

Η χαρακτηριστική στιγμή:

Μπακογιάννης: Ένεση υπερηφάνειας

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, από τη συνολική συζήτηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο στο γραφείο του διοικητή του ΚΕΥΠ.

Ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια ένεση υπερηφάνειας μετά και τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν από την επίσκεψη Ερντογάν, ενώ πήρε τη διαβεβαίωση του υπουργού ότι δεν κλείνουν, παρά αναβαθμίζονται, τα στρατόπεδα της Λαμίας και της Θήβας.

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη:

Στη συζήτηση που είχε με τον ΥΕΘΑ αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, που είχε αρκετούς λόγους να είναι ικανοποιημένος, καθώς εκτός από την παραμονή του ΚΕΥΠ, έκλεισε συνάντηση στο υπουργείο και για τα υπόλοιπα στρατόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή ευθύνης τους και ενδιαφέρουν τον δήμο.

Οι δηλώσεις του δημάρχου:

Περισσότερες ειδήσεις για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

localStorage.clear();


Πηγή