Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το Ποτάμι συζητά μόνο για έναν νέο ενιαίο φορέα

«Μιλάμε για τη δημιουργία ενός νέου φορέα. Εξάλλου έχουμε τονίσει κατηγορηματικά εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι το Ποτάμι δεν το ενδιαφέρει να γίνει τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

Αυτό τόνισε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Αυτή η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Μιλάμε για έναν νέο φορέα στον οποίο μπορούν να στοιχηθούν όλες αυτές οι νέες δυνάμεις που αποτελούν τον χώρο του προοδευτικού κέντρου και της κεντροαριστεράς» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας πως «Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να είναι πραγματικά ανοιχτές οι διαδικασίες και να συγκινήσουν την κοινωνία που αυτή τη στιγμή δεν εκφράζεται». Τόνισε επίσης πως θα πρέπει οι υποψήφιοι σ΄ αυτή την προεκλογική μάχη να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και με βάση αυτές να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών μέσα από μια διαδικασία που είναι ανοιχτή».

localStorage.clear();


Πηγή