Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Το χρυσό είναι μια αφετηρία για άλλα μεγάλα επιτεύγματά σας στο μέλλον»

Συγχαρητήριο μήνυμά  προς τη «χρυσή» ομάδα υδατοσφαίρισης νέων του πόλο, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία ευρωπαϊκή σας επιτυχία. Η οποία, είμαστε βέβαιοι, αποτελεί την αφετηρία για άλλα μεγάλα επιτεύγματά σας στο μέλλον», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρει:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, σας συγχαίρω θερμά για τη μεγάλη επιτυχία σας που ήρθε να προστεθεί στις πρόσφατες διακρίσεις του ελληνικού αθλητισμού.

Το γεγονός ότι το 2017 στο Βελιγράδι κατακτήσατε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην υδατοσφαίριση, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, σχέδιο, επιμονή στους στόχους και αποφασιστικότητα μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα μέλλον γεμάτο με επιτυχίες. Η νέα διάκρισή σας αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας. Το μέλλον σας ανήκει.

Είναι το έκτο μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο 2018 για την ελληνική υδατοσφαίριση, που επιβεβαιώνει ότι δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων, διαχρονικά, στη χώρα μας», επισημαίνει ο πρόεδρος της Βουλής.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων», από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που «κερδίζοντας έναν συναρπαστικό τελικό, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους ξανά!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγχαρητήρια στην χρυσή Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε μήνυμά του στο twitter.

«Και πρώτοι και αήττητοι! Ακόμα μια χρυσή σελίδα για το ελληνικό πόλο! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας Τεο Λοράντο!

Αποδεικνύουν σε μια ακόμα διοργάνωση όχι μόνο το ταλέντο τους αλλά και την άρτια οργάνωση της ομοσπονδίας.

Σας ευχαριστούμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης

«Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα νέων ανδρών του πόλο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Και αυτή η διάκριση προστίθεται  σε μια σειρά μεγάλων επιτυχιών  για την ελληνική υδατοσφαίριση και αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο άθλημα», επισημαίνεται ακόμη.

«Το χρυσό είναι το χρώμα του ελληνικού πόλο και η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών φρόντισε να το επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά», δηλώνει για τη νέα επιτυχία η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Και προσθέτει: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συντελεστές για την τεράστια επιτυχία της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης».

«Μπράβο στα παιδιά της εθνικής νέων πόλο και στον προπονητή τους για την επιβλητική παρουσία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αήττητοι», σημειώνει, εκ μέρους του Ποταμιού, ο Γιώργος Μαυρωτάς με ανάρτησή του στο Twitter και συμπληρώνει: «Το πόλο μας “κακομαθαίνει” όμορφα αυτό το καλοκαίρι και δείχνει ότι το μέλλον τού ανήκει».

localStorage.clear();


Πηγή