Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το Mediterranean College και η Gamespace στο ρυθμό της Digital Expo 2018

Το Mediterranean College είναι ο συνδιοργανωτής του Digital Expo 2018 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με το GameSpace.gr και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Αφορμή για τη συνεργασία είναι το νέο πρόγραμμα BSc (Hons) Computer Games Programming, το οποίο προσφέρεται για πρώτη χρονιά  από τη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College.

Το πλέον εξειδικευμένο Κολλέγιο σε σπουδές πληροφορικής, δικτύων και ασφάλειας σας προσκαλεί στο απόλυτο διήμερο event για το gaming και την τεχνολογία για να δείτε από κοντά αγαπημένους Youtubers & Guest Stars, να παρακολουθήσετε ομιλίες από Game Studios, Startup εταιρείες και live shows, να συμμετέχετε σε τουρνουά με πολλά δώρα, αλλά και να ενημερωθείτε για τα νέα trends & gadgets στις εταιρείες τεχνολογίας, gaming κοινότητες, καταστήματα κ.λ.π.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του Mediterranean College για να πάρετε μέρος στο Κυνήγι του Θησαυρού, σε διαγωνισμούς με έπαθλα πλούσια δώρα τεχνολογίας αλλά και αρκετές εκπλήξεις. Στο ειδικά διαμορφωμένο booth του 1ΟΥ Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδας μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στα προγραμματισμένα workshops της Digital Expo2018, καθώς και να παραλάβετε τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Σε συνεργασία με το University of Derby, η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College προσφέρει Bachelor’s και Master’s πλήρως ανανεωμένα και σχεδιασμένα σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς για να προσφέρουν την πιο σύγχρονη γνώση σε θέματα Πληροφορικής, Δικτύων, Games Programming & Big Data:

  • BSc (Hons) Computer Science
  • BSc (Hons) Computer Games Programming
  • BSc (Hons) Computer Networks & Security
  • MSc Advanced Computer Networks
  • MSc Big Data Analytics

Ειδικότερα, το πρόγραμμα BSc (Hons) Computer Games Programming το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το TOP-30 University of Derby:

  • Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα «Games-industry-standard» προγράμματα ανάπτυξης παιχνιδιών στη M. Βρετανία.
  • Περιέχει τις  γλώσσες προγραμματισμού αιχμής (C/C++, C#, Java, Python, PHP), εργαλεία ανάπτυξης παιχνιδιών (Unity, Unreal) και ειδικά μαθήματα Γραφικών ( OpenGL, DirectX).
  • Οι φοιτητές αναπτύσσουν πραγματικές εφαρμογές παιχνιδιών στο πλαίσιο των μαθημάτων και της πτυχιακής τους εργασίας.

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης που προσφέρονται:

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

medcollege.edu.gr, [email protected]

localStorage.clear();


Πηγή