Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τράπεζα της Ελλάδος: Δείπνο προς τιμήν του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παρέθεσε ο Στουρνάρας -Παρών και ο Μητσοτάκης

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, παρέθεσε απόψε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

Το δείπνο παρατέθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας, στο περιθώριο της σημερινής τιμητικής συνεδρίας υποδοχής του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στην Ακαδημία Αθηνών, ως επίτιμου μέλους της, κατά την οποία εκφώνησε ομιλία με θέμα το μέλλον της Ευρώπης.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας, υποδέχεται τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη -Φωτογραφία: ΤτΕ
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας, υποδέχεται τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη -Φωτογραφία: ΤτΕ

Την εκδήλωση στην Τράπεζα της Ελλάδος τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός, Επίτιμος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην Πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, η Εκπρόσωπος του τέως Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα κα Έφη Αχτσιόγλου, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και πρώην Επίτροπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο πρώην Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιος Ρεγκάκος.


Πηγή