Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τρία βραβεία για τις αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa στα Business Traveller Awards

Οι αεροπορικές εταιρείες του oμίλου Lufthansa κέρδισαν τα τρία κορυφαία βραβεία στην κατηγορία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για Βusiness Travellers στη Γερμανία και την Ευρώπη» στα φετινά Business Traveller Awards. Για πέμπτη συνεχόμενη φορά, η Swiss κέρδισε το πρώτο βραβείο, ενώ η Austrian Airlines και η Lufthansa ακολούθησαν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα. Η Swiss ψηφίστηκε επίσης από τους αναγνώστες του Business Traveller ως η δεύτερη «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για Business Travellers» για ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, το website της Lufthansa,  LH.com διακρίθηκε ως «Η καλύτερη υπηρεσία στο διαδίκτυο για Business Travellers».

«Η Swiss, η Austrian Airlines και η Lufthansa αξιολογήθηκαν ως οι τρεις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, δείχνοντας ότι οι επιβάτες εκτιμούν τόσο τις επενδύσεις μας σε νέα αεροσκάφη, σε εγκαταστάσεις και στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας, όσο και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό μας», σημείωσε ο Harry Hohmeister, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και υπεύθυνος του τμήματος Διαχείρισης Κόμβων. «Χρησιμοποιώντας το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πτήσεων του ομίλου Lufthansa, οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσω των τεσσάρων κόμβων μας, να προσεγγίσουν περίπου 300 προορισμούς σε όλο τον κόσμο».

Κάθε χρόνο, οι αναγνώστες του διακεκριμένου γερμανικού περιοδικού Business Traveller συμμετέχουν σε μια έρευνα που διεξάγεται από ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο marketing, στην οποία αξιολογούν διάφορες εταιρείες στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Στις 20 Ιουνίου, με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 20 εκατομμύρια επιβάτες παγκοσμίως για τα Skytrax World Airline Awards η Lufthansa αναδείχθηκε στην πρώτη θέση ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», ενώ κέρδισε και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Δυτική Ευρώπη», για το οποίο υποψήφιες ήταν επίσης η Swiss και η Austrian Airlines. Οι διακρίσεις όμως για τον όμιλο Lufthansa δεν σταματούν εδώ. Η Lufthansa τιμήθηκε επίσης με το βραβείο «Best First Lounge Dining» και οι υπάλληλοι της Austrian Airlines διακρίθηκαν ως «Best Airline Staff Service στην Ευρώπη».

localStorage.clear();


Πηγή