Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρία νέα βίντεο σοκ από το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα -Σοκαριστικές εικόνες | ΕΛΛΑΔΑ

Νέες εικόνες σοκ από το τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, φέρνει στη δημοσιότητα το iefimerida.

Η υπερπολυτελής Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση πήρε φωτιά, με συνέπεια το θάνατο του άτυχου άνδρα. Τραγική ειρωνεία; Ο θανών είχε αγοράσει μόλις την προηγούμενη ημέρα το υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Νέα βίντεο από το τροχαίο σοκ στη Βούλα

Tα νέα βίντεο που εξασφάλισε το iefimerida.gr είναι σοκαριστικά. Κάποιοι από τους ανθρώπους που είδαν το σοκαριστικό τροχαίο να εκτυλίσσεται μπροστά σας μάτια τους έσπευσαν αμέσως στο φλεγόμενο αυτοκίνητο προκειμένου να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες. Η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο. Λίγο αργότερα η Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η γυναίκα του Μονογυιού βγαίνει από τη φλεγόμενη Ferrari

Στο μεταξύ, σε σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε χθες το iefimerida.gr βγαίνει τρέχοντας να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο μπροστά από το όχημα.

Πού και πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και η Ferrari εξετράπη της πορείας της προς τα αριστερά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση μερικών μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγος του.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε, αλλά πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες των αρχών

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

τροχαίο στη Βούλα
Φωτογραφία: INTIMENEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
τροχαίο στη Βούλα
Φωτογραφία: INTIMENEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
τροχαίο στη Βούλα
Φωτογραφία: INTIMENEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
τροχαίο στη Βούλα
Ό,τι απέμεινε από την μοιραία Ferrari -Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Όπως δήλωσε στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί της Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διευκρινίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας και αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες.

τροχαίο στη Βούλα
Ό,τι απέμεινε από την μοιραία Ferrari -Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
τροχαίο στη Βούλα
Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε η Ferrari – Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Τζώρτζης Μονογυιός The Wall
Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο ριάλιτι «The Wall»
Τζώρτζης Μονογυιός The Wall
Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο ριάλιτι «The Wall»

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2020, η αδελφή του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Μονογυιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Δείτε απόσπασμα από το «The Wall»:


Πηγή