Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονη εγγονή άσπονδου εχθρού του Πούτιν

Νεκρή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα ανασύρθηκε μια πανέμορφη 19χρονη κληρονόμος ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο λόγος για την Diana Lebedeva, την οποία μάλιστα οι φίλοι της αποκαλούσαν «Lady Di», συντόμευση του τίτλου της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η 19χρονη καλλονή σκοτώθηκε όταν η BMW X6, που οδηγούσε ένας 23χρονος φίλος της, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στη λίμνη Λουγκάνο, στην Ελβετία.

Το άψυχο σώμα της γυναικάς βρέθηκε στο βυθό της λίμνης, μαζί με τη σορό του φίλου της και τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όπως αναφέρουν τα διεθνή μίντια.

lebeddv7

Η 19χρονη, ήταν γνωστή για την έντονη ζωή της, την αδυναμία της στη μόδα και ήταν μέλος του μοσκοβίτικου τζετ σετ. Ο παππούς της χρυσής κληρονόμου, ο τραπεζίτης Platon Lebedev, είχε φυλακιστεί για 11χρόνια για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπεξαίρεση.

lebeddv10

Ο νεαρός που έχασε και εκείνος τη ζωή του στο αυτοκινητιστικό, ήταν ο 23χρονος Azer Yagubov, γιος ενός επιχειρηματία από το Αζερμπαϊτζάν.

lebeddv12

Ο χαμός των δύο νεαρών σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media της Ρωσίας με τους φίλους του να εμφανίζονται σοκαρισμένοι με την τραγική αυτή εξέλιξη.

Η Diana περιγράφεται ως ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της χρυσής νεολαίος της Μόσχας. Ένας χρήστης έγραψε σχετικά: «Δε πιστεύω ότι δε βρίσκεται πλέον σε αυτό τον κόσμο… Απλά είναι απίστευτο να το πιστέψω. Ήταν συμμαθήτριά μου». lebeddv2 lebeddv4 lebeddv5 lebeddv8 lebeddv9 lebeddv11


Πηγή