Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τραμπ: Θα με συλλάβουν την Τρίτη για τα χρήματα στην πορνοστάρ -Διαμαρτυρηθείτε, πάρτε πίσω το έθνος μας

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη.

Την ανάρτηση έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καθώς εισαγγελέας της Νέας Υόρκης εξετάζει υπόθεση για χρήματα που καταβλήθηκαν για την εξασφάλιση της σιωπής σε γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τον πρώην πρόεδρο. Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται ότι είχε χρηματίσει την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πριν τις εκλογές του 2016.

Η ανάρτηση Τραμπ για την επικείμενη σύλληψή του

Ο Τραμπ ανέφερε σε ανάρτησή του στο κοινωνικό του δίκτυο Truth νωρίς το Σάββατο ότι «παράνομες διαρροές» από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν δείχνουν ότι «Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ & ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ».

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία: screenshot-truthsocial.com/@realDonaldTrump

Ο Τραμπ δεν έδωσε λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το πώς γνώριζε για την αναμενόμενη σύλληψη. Στις αναρτήσεις του, επανέλαβε τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 που έχασε από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ήταν νοθευμένες και κάλεσε τους οπαδούς του να διαμαρτυρηθούν, λέγοντας «πάρτε πίσω το έθνος μας!».


Πηγή