Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τραμπ σε δημοσιογράφο: Κάτσε κάτω! Είσαι αγενής και απαίσιο άτομο

Συνεχίζονται οι διαπληκτισμοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφους μετά και τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του σε ΜΜΕ που θεωρεί ότι του ασκούν κριτική.

Ο Τραμπ σε συνέντευξη τύπου έχασε την ψυχραιμία του όταν το λόγο πήρε ο δημοσιογράφος του CNN, Τζιμ Ακόστα κάνοντας επίμονες ερωτήσεις. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μίλησε για «καραβάνι μεταναστών» που μετακινείται προς τις ΗΠΑ και για το ότι ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει αυτή την πορεία με εισβολή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Από την αρχή ο Τραμπ ήταν ειρωνικός με τον Ακόστα λέγοντάς του ότι «πρέπει να αφήσεις εμένα να κάνω κουμάντο στη χώρα και εσύ στο CNN. Αν το κάνατε καλύτερα θα είχατε μεγαλύτερη τηλεθέαση».

Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε να κάνει ερωτήσεις με τον Τραμπ να φωνάζει «Αρκετα!» και μία υπάλληλο να αρπάζει το μικρόφωνο από τον Ακόστα.

«Αρκετά! Ασε κάτω το μικρόφωνο», του είπε ο Τραμπ και απομακρύνθηκε για λίγο από το βήμα, αλλά επέστρεψε. «Το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται που δουλεύεις εκεί. Είσαι αγενής, απαίσιος άνθρωπος. Φέρεσαι απαίσια στη Σάρα Χάκαμπι (σ.σ. την εκπρόσωπο Τύπου του Λ. Οίκου). Απλά κάτσε κάτω. Οταν μεταδίδεις fake news, όπως κάνει συχνά το CNN, εσύ είσαι ο εχθρός του λαού», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή