Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Τροχαίο με τραυματία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών κοντά στο ύψος του Εξοχικού. Το αυτοκίνητο μάρκας Citroen C2 που οδηγούσε ο 27χρονος οδηγός, με κατεύθυνση προς τα Φιλιατρά, ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αφού αρχικά προσέκρουσε σε ελιά στη συνέχεια κατέληξε στην εξωτερική πλαϊνή είσοδο παρακείμενης οικίας.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη όπου οι ιδιοκτήτες οικιών κοντά στο σημείο πετάχτηκαν έξω προκειμένου να δουν τη συνέβη. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άντρες της Τροχαίας Κυπαρισσίας και Πυροσβέστες του Π.Κ. Κυπαρισσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον σοβαρά τραυματισμένο 27χρονο οδηγό του αυτοκίνητου. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μόνο ο οδηγός ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο στο συμβάν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος φορούσε ζώνη ασφαλείας) αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και από εκεί στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Περισσότερα νέα για την Ηλεία στο patrisnews.com

 

 


Πηγή