Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τροχαίο-σοκ στην Ουαλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε ποταμό ανήμερα των Χριστουγέννων -Δύο νεκροί [εικόνες]

Μια απίστευτη τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Ουαλία, όταν στις 03:00 τα ξημερώματα μια 36χρονη και ένας άνδρας συνομήλικός της έπεσαν με το ΙΧ τους σε ποταμό.

Ο λόγος για την 36χρονη Ρέιτσελ Κούρτις και τον επίσης 36χρονο Τζέι Τζένκινς, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μετά τη βύθιση του αυτοκινήτου που επέβαιναν στον ποταμό Tawe στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας. Η Ρέιτσελ που έχασε έτσι άδικα τη ζωή της ήταν μητέρα ενός αγοριού, μόλις 14 ετών.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, η 36χρονη ήταν αυτή που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι όταν συνέβη το μοιραίο ανήμερα των Χριστουγέννων. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ερευνούν το δυστύχημα, ενώ αναζητούν περισσότερες πληροφορίες από ανθρώπους που συναντήθηκαν με τα θύματα λίγες ώρες προτού σημειωθεί το τραγικό τροχαίο.

Θλίψη για τον χαμό της 36χρονης που έπεσε στο ποτάμι

Σε δήλωσή της, η οικογένεια της Ρέιτσελ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα αστείο, έξυπνο και μοναδικό άτομο. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και δημιουργική στα νύχια και την τέχνη. Εργαζόταν διδάσκοντας θεραπευτική τέχνη και nail art. Ήταν εκπαιδεύτρια αυτοάμυνας και εκπαιδεύτρια επίλεκτης ασφάλειας». Όπως αναφέρει μάλιστα η οικογένεια της 36χρονης ήταν ιδιαίτερα ενεργή σε δράσεις φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, συγκεντρώνοντας χρήματα για άτομα που είχαν ανάγκη.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Rachel Curtis, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας και το τρελό σου χιούμορ», δήλωσε μια φίλη της, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Ρέιτσελ έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά. Μέχρι στιγμής η οικογένεια του άλλου θύματος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση.

τροχαίο
Η 36χρονη που έχασε τη ζωή της στο σοκαριστικό τροχαίο / Φωτογραφία: Facebook
τροχαίο
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Οι αστυνομικές Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο ποτάμι ή έχει υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος ή κάμερα οργάνων ελέγχου να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τραγωδία.

Το μαύρο Mini Cooper βρέθηκε πλήρως βυθισμένο στο ποτάμι και τα πτώματα βρέθηκαν στο νερό σε κοντινή απόσταση. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο περιστατικό, αν και οι έρευνες συνεχίζονται. Λίγες ώρες μετά το τροχαίο το ΙΧ απομακρύνθηκε από τον ποταμό με ειδικό γερανοφόρο όχημα.


Πηγή