Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τσίπρας: Εγώ δεν έχω κλούβα των ΜΑΤ έξω από το σπίτι μου

Έντονη αντιπαράθεση και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώθηκε κατά τη συζήτηση της ερώτησης του προέδρου της ΝΔ για την ανομία στα ΑΕΙ στη Βουλή.

«Η συνέπεια δεν είναι το δυνατό σας χαρακτηριστικό κ. Τσίπρα» σχολίασε ο κ.Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός άργησε 45 λεπτά και τον κάλεσε να σέβεται το κοινοβούλιο και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Ο κ. Τσίπρας του απάντησε επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει πολλά θέματα να διαχειριστεί και υπενθυμίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε έρθει ως πρωθυπουργός ούτε μία φορά στη Βουλή να απαντήσει σε ερώτηση του ως αρχηγού τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης με τη σειρά του εγκάλεσε τον πρωθυπουργό ότι επισκέφθηκε την Κυψέλη που είναι η γειτονιά στην οποία κατοικεί και τον κάλεσε να κάνει βόλτα στην περιοχή. «Αλλη φορά μην έρχεστε από τη γειτονιά μου να με καλέσετε ή αν έρθετε χτυπήστε το κουδούνι να σας κεράσω καφέ, γιατί αντίπαλοι είμαστε αλλά πολιτικό πολιτισμό έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Φοβάμαι ότι και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχα κάποια δυσκολία από τις κλούβες των ΜΑΤ που το φυλάνε, όπως και στο Μαξίμου», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης στη δευτερολογία του.

«Κάνατε το λάθος να μου πείτε ότι δεν ήρθατε στο σπίτι μου να πιείτε καφέ γιατί έχω κλούβες των ΜΑΤ. Δεν έχω ούτε μια κλούβα. Υπήρχε μια το 2015 αλλά εγώ κλούβα των ΜΑΤ δεν έχω ούτε έξω από το σπίτι μου ούτε έξω από το γραφείο μου. Εσείς είχατε γεμίσει κάγκελα την Αθήνα για να υλοποιείται πολιτικές του ΔΝΤ» απάντησε ο κ. Τσίπρας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή