Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τσίπρας: Επιστροφή αναδρομικών 820 εκατ. ευρώ

«Η πολιτεία σας χρωστά ευγνωμοσύνη για τη στάση σας τα χρόνια της κρίσης. Το πρώτο θετικό δημοσιονομικό μέτρο που έρχεται στη Βουλή αφορά στην αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν άνθρωποι που ασκούν λειτούργημα στον τόπο», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον χαιρετισμό του στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιεί σήμερα η Πολεμική Αεροπορία, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως σημείωσε ακόμη, «προχωράμε αύριο στην απόδοση 820 περίπου εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις και οι οποίες θα καταβληθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα σε ό,τι αφορά τους ένστολους».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

«Βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της πατρίδας. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να απονείμω τις τιμητικές πλακέτες στους πρωτοπόρους αεροπόρους μας που σχεδόν 50 χρόνια πριν άνοιξαν ουρανούς για τις επόμενες γενιές. Βρίσκομαι ανάμεσα σε στελέχη που υπηρετούν για δεκαετίες με αυταπάρνηση, αλλά και τους επόμενους τους Ίκαρους που περιμένουν τη σειρά τους», είχε σημειώσει νωρίτερα στον χαιρετισμό του ο κ. Τσίπρας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή