Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Τσίπρας: Συνάντηση με Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο -Τα θέματα που θα θέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα έχει την Τρίτη (25/1) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση των παρακολουθήσεων με την άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να κάνει αποδεκτό το αίτημα του προέδρου της ΑΔΑΕ να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα αποτελέσματα της έρευνάς του αναμένεται να τεθούν από τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση που θα έχει στις 18:00 με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για μια υπόθεση που πλήττει την ίδια τη δημοκρατία και θα ενημερώσει για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναλάβει το επόμενο διάστημα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είχε αρκετό καιρό να επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο, θα συζητήσει επίσης με την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου την κατάσταση στο μέτωπο της οικονομίας και της ακρίβειας, αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τις τουρκικές προκλήσεις, ενόψει των εκλογών που ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη γειτονική χώρα μέσα στον Μάιο.


Πηγή