Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τσαπανίδου για πλειστηριασμούς: Μετά την κοινωνική κατακραυγή, η γνωστή μέθοδος «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για του πλειστηριασμούς, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας πως «μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή, η γνωστή μέθοδος ”για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ”»

Ειδικότερα, πολιτική κόντρα ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

«Μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή που βγαίνουν στο σφυρί 700.000 ακίνητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τη γνωστή μέθοδο “για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ”» τονίζει η κα Τσαπανίδου.

Τσαπανίδου σε Οικονόμου: Η κυβέρνησή σας κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, με τον πτωχευτικό νόμο που ψήφισε

«Κύριε Οικονόμου. Η κυβέρνησή σας κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον πτωχευτικό νόμο που ψήφισε. Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας και γι’ αυτό δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Ανδρουλάκης για πλειστηριασμούς: Καταθέτουμε τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Τσίπρας: Καλώ τον κ. Μητσοτάκη άμεσα να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό μέχρι τις εκλογές

Η κυβέρνησή σας επέλεξε να συνδέσει το σχέδιο “Ηρακλής” με τον νόμο της κυβέρνησης Σημίτη 2003 που δεν προέβλεπε, ούτε φορολόγηση των funds, ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης όπως ο νόμος ΣΥΡΙΖΑ του 2015. Αυτή την επιλογή σας πληρώνει σήμερα η κοινωνία» αναφέρει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας, η κα Τσαπανίδου τονίζει ότι « αν όντως ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους δανειολήπτες, φέρτε αύριο κιόλας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Κάθε καθυστέρηση επιβεβαιώνει απλά την υποκρισία σας».


Πηγή