Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τσαπανίδου: Θέλουμε να δώσουμε στη Θεσσαλονίκη το μέλλον που της αξίζει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από καιρό ήδη έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση του 2023» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πόπη Τσαπανίδου.

Η κα Τσαπανίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» τόνισε πως «έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου τον λόγο θα πρέπει να λάβει ο ελληνικός λαός και αυτός να αποφασίσει για την πορεία διακυβέρνησης της χώρας από εδώ και στο εξής».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο στόχος για τις επικείμενες εκλογές δεν είναι τίποτε άλλο παρά η καθαρή νίκη, ούτως ώστε, ως πρώτο κόμμα, την επόμενη ημέρα να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».

Τσαπανίδου σε Οικονόμου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»

Υποστήριξε ότι «δεν μπορεί η χώρα να παραμένει εγκλωβισμένη σε ένα σύστημα εξουσίας, που αφήνει έρμαιο στη φτωχοποίηση εκατομμύρια πολίτες, δεν στηρίζει το σύστημα υγείας και επιτρέπει την παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνοντας ότι «πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κατηφόρα Μητσοτάκη».

Τσαπανίδου: Ο κόσμος βλέπει το εισόδημα να εξαφανίζεται από την πρώτη επίσκεψη του μήνα στο σούπερ μάρκετ

Η κα Τσαπανίδου ανέφερε ότι «αν κάτι δεν είναι ρεαλιστικό για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να εξαφανίζεται με την πρώτη επίσκεψη του μήνα στο super market». «Το πρόγραμμα Μητσοτάκη είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο μόνο για τα καρτέλ της ενέργειας που έχουν θησαυρίσει από την έναρξη του πολέμου», σχολίασε.

Τσαπανίδου: Η υποτίμηση της Θεσσαλονίκης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο

«Οι Θεσσαλονικείς θα ακούσουν αύριο ένα σχέδιο επανεκκίνησης της πόλης με κοινωνικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, που θα αφήσει πίσω τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια που την πλήγωσαν βαθιά. Ένα σχέδιο που θα δώσει ξανά στη Θεσσαλονίκη το μέλλον που της αξίζει», είπε αναφορικά με την αυριανή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

«Το οφείλουμε στον κόσμο της, το οφείλουμε στην ιστορία της και στο μέλλον της», ανέφερε η κ. Τσαπανίδου, επισημαίνοντας ότι είναι «γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά» και την «πονάει» αυτή την πόλη. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η υποτίμηση της πόλης δεν έχει προηγούμενο και πως μια σειρά από έργα, με βασικό το μετρό της Θεσσαλονίκης που θα έπρεπε ήδη να είχε παραδοθεί, «πήγαν πίσω αποδιοργανώνοντας τη ζωή της πόλης».


Πηγή