Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τυφώνας Ίαν: Επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος στη Φλόριντα

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της νύχτας στην κομητεία Volusia, κατά τη διάρκεια της επέλασης του τυφώνα Ίαν, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Πέμπτης, το τμήμα του σερίφη της Volusia στη Φλόριντα είπε ότι ένας 72χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του τη νύχτα, αφού βγήκε έξω κατά τη διάρκεια της καταιγίδας για να στραγγίσει την πισίνα του.

«Οι αστυνομικοί έσπευσαν σε ένα σπίτι στο Poinciana Lane κοντά στη λίμνη Bethel γύρω στη 1 π.μ., καθώς η σύζυγος του θύματος ανέφερε ότι εξαφανίστηκε αφού βγήκε έξω. Ενώ τον έψαχναν, βρήκαν τον φακό του και στη συνέχεια εντόπισαν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα κανάλι πίσω από το σπίτι.

»Οι αστυνομικοί τράβηξαν το θύμα από το νερό και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα, αλλά το θύμα δεν μπόρεσε να επανέλθει. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αρχικής έρευνας, ο άνδρας προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει έναν εύκαμπτο σωλήνα για να στραγγίσει την πισίνα.


Πηγή