Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τόσκας: Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ

«Η αστυνομία εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά. Δουλειά της είναι να πιάνει και να συλλαμβάνει. Από κει και πέρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε προπαγάνδα τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία.

«Εμείς κάνουμε επιχειρήσεις χωρίς το φως των καμερών» σημείωσε ενώ έστειλε και αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα». Χαρακτήρισε δε διαχρονικό το πρόβλημα στα Εξάρχεια.

Την ώρα που ο Νίκος Τόσκας μιλούσε στον ΑΝΤ1, δεχόταν νέα επίθεση αυτήν την φορά από τον Κώστα Κατσίκη των ΑΝΕΛ, ο οποίος δήλωσε ότι «η Κυβέρνηση δεν αφήνει την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της».

Ωστόσο, με διευκρινιστική δήλωση του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, έκανε λόγο για αποσπασματική ερμηνεία των δηλώσεων του, σημειώνοντας ότι «δεν πυροβολεί κατά του Νίκου Τόσκα».

Τα βέλη του προς τον Αν. Υπ. Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε συνομιλία του με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «φαίνεται πότε η Αστυνομία αφήνεται να κάνει την δουλειά της» και έδωσε συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τη σύλληψη του 29χρονου.

localStorage.clear();


Πηγή