Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Φάρμακο» μετά την Ίρμα τo Disney World στη Φλόριντα

Δύο ημέρες αφότου ο τυφώνας Ίρμα έσπειρε το χάος στη Φλόριντα, το θεματικό πάρκο αναψυχής Disney World άνοιξε εκ νέου σήμερα τις πύλες του για το κοινό κι υποδέχθηκε κυρίως κατοίκους και τουρίστες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και τα ξενοδοχεία που διέμεναν καθώς δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και κλιματισμό.

«Βρισκόμαστε εδώ διότι δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι μας στη Μελβούρνη της Φλόριντας. Μας είπαν, αφού δεν μπορείτε να μαγειρέψετε, το κάνουμε στη Disney» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Βιν Γκριγκάζτις, μια γυναίκα που επισκέφθηκε το πάρκο μαζί με την οικογένειά της.

Στην είσοδο του Magic Kingdom, έναν από τα πλέον εμβληματικά αξιοθέατα της αυτοκρατορίας Disney στο Ορλάντο, οι επισκέπτες συρρέουν κατά εκατοντάδες.

Τα άλλα μεγάλα πάρκα της Ντίσνεϊ, το Epcot, το Animal Kingdom και το Hollywood Studios, άνοιξαν επίσης τις πύλες τους, παρά το γεγονός ότι κάποιες από τις ατραξιόν δεν λειτουργούν για το κοινό.

Το πάρκο Universal Studios ξεκίνησε επίσης να λειτουργεί εκ νέου σήμερα.

Αντιθέτως, το SeaWorld χρειάζεται περαιτέρω χρόνο προκειμένου να προχωρήσει στην επιδιόρθωση των ζημιών που προκάλεσε η Ίρμα.

localStorage.clear();


Πηγή