Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Φίλο-ερντογανικός δημοσιογράφος προτείνει δολοφονίες Γκιουλενιστών και στο εξωτερικό

Ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Τζεμ Κιουτσούκ πρότεινε την δολοφονία φυγάδων υπόπτων για δεσμούς με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ακόμα και στο εξωτερικό, σύμφωνα με την Hurriyet.

«Θα πρέπει να απαντήσετε σε αυτούς. Καταστρέψτε τρεις ή πέντε από αυτούς και περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί. Πυροβολήστε τους στο κεφάλι και δείτε πώς θα φοβηθούν. Σκοτώστε τον Εκρέμ Ντουμανλί και την Εμρέ Ουσλού.

Ο Αμπντουλάχ Μποζκιούρτ ζει στη Στοκχόλμη και η διεύθυνσή του είναι γνωστή. Όλοι και το κράτος την έχουν. Άλλες διευθύνσεις είναι επίσης γνωστές» δήλωσε ο Κιουτσούκ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού την Πέμπτη. Ο Ντουμανλί που ανέφερε είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Zaman» που έκλεισε και ο Μποζκιούρτ ο ανταποκριτής της «Today Zaman» που επίσης έχει κλείσει στην Άγκυρα.

«Πότε θα λογικευτούμε; Αφού σκοτωθούν τρεις άνθρωποι ή αφού δολοφονηθούν; Η ΜΙΤ έχει εξουσιοδότηση για το εξωτερικό» πρόσθεσε ο Κιουτσούκ υπερασπιζόμενος την ανάγκη «να απαντήσουμε σε αυτούς με το να τους δώσουμε μια γεύση από το φάρμακό τους». Νωρίτερα ο Κιουτσούκ πρότεινε την χρήση βασανιστηρίων ενάντια σε ύποπτους για Γκιουλενισμό.

«Μπορείτε να τους κρεμάσετε έξω από παράθυρα από τα πόδια. Υπάρχει επίσης η μέθοδος της πετσέτας. Βάλτε μία στο πρόσωπό τους και ρίξτε νερό πνίγοντάς τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Σε βάρος του Κιουτσούκ ασκήθηκε μήνυση για «εξύμνηση εγκλήματος» και άλλες κατηγορίες.

localStorage.clear();


Πηγή