Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Φαλακρός απατεώνας χρησιμοποιεί τη λεία για να… βάλει μαλλιά

Ένας απατεώνας ποζάρει πια στη φωτογραφία της αστυνομίας με τα νέα του μαλλιά, αξίας 11.000 ευρώ, επενδύοντας στο κεφάλι του το τεράστιο ποσό που κατάφερε να αρπάξει εξαπατώντας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ο 38χρονος και φαλακρός Syed Bukhari παρίστανε τον επενδυτικό σύμβουλο τράπεζας για να εξαπατά τα θύματά του. Και με το ηλικιωμένο ζευγάρι των Βρετανών πέτυχε διάνα, πείθοντάς τους να του δώσουν όλες τις προσωπικές τους πληροφορίες, με τη βοήθεια των οποίων πούλησε το σπίτι όπου ζούσαν και έβαλε στο χέρι 170.000 ευρώ. Και τους έφαγε και τις 150.000 ευρώ που είχαν στην τράπεζα φυσικά, τις οικονομίες μιας ζωής.

Ο 80χρονος συνταξιούχος και η 81χρονη σύζυγός του εμπιστεύτηκαν τον Bukhari, καθώς πείστηκαν πως ήταν «ο Τζέρι από την τράπεζα», ο ταμίας του υποκαταστήματος της Lloyds στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας που γνώριζαν καλά.

Μέχρι να εντοπίσει η αστυνομία τα ίχνη του, το σπίτι του ζευγαριού στο Πρέστον που πέρασαν 40 ολόκληρα χρόνια είχε ήδη πουληθεί σε ιδιωτική εταιρία, καθώς η τιμή του παραήταν δελεαστική.

Ο Bukhari χρησιμοποίησε τα λεφτά για ακριβά ταξίδια στο Ντουμπάι, ρολόγια και ρούχα σχεδιαστών, αλλά και για την πολυπόθητη μεταμόσχευση μαλλιών. Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, τη γενέτειρά του, επιστρέφοντας από άλλο ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, όπου είχε ανοίξει πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα του ζεύγους.

Ο Bukhari καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, ενώ τα τέσσερα παιδιά του ηλικιωμένου ζεύγους παλεύουν τώρα δικαστικά να ακυρώσουν την πώληση του πατρικού τους…

localStorage.clear();


Πηγή