Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Άνοιξε η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην Νέα Πέραμο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η εικόνα από τη φωτιά είναι καλύτερη, ωστόσο στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στην περιοχή Λουτρόπυργος της Νέας Περάμου, στα σύνορα με την Ελευσίνα.

Καίει σε δασική έκταση μόλις τρία χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα κινητοποιήθηκαν 55 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό και 2 Α/Φ. Συνδρομή παρέχεται από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Ανοιξε η Εθνικη Οδός μετά τη φωτιά στη Νέα Πέραμο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι άνοιξε από την μεσαία και την αριστερή λωρίδα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Κόρινθο στο ρεύμα προς Κόρινθο

Επίσης, διεκόπη για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων Περαχώρας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από τη συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κίνηση στη συγκεκριμένη επαρχιακή οδό αποκαταστάθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.


Πηγή