Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Χαλκίδα-δικηγόρος 39χρονης για τα περί βιασμού: Σκληρή λέξη, περιστατικό πριν 15 χρόνια τής προκάλεσε κατάρρευση

Αναφορά σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν 15 χρόνια χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, κρατώντας ουσιαστικά αποστάσεις στα περί βιασμού που είπε ο πατέρας της, έκανε σήμερα ο δικηγόρος της 39χρονης που σκότωσε με μαχαίρι 43χρονο ξυλουργό στην Χαλκίδα.

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, μία γυναίκα φιλήσυχη, ένας άνθρωπος της εκκλησίας, χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα, βρέθηκε χωρίς να το περιμένει κανένας να κάνει κάτι τόσο βίαιο. Κάτι έγινε για να υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Είναι μια γυναίκα πιεσμένη. Ο ψυχικός της κόσμος έχει καταρρεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, Θέμης Κωντσιλίδης.

Ο ίδιος απέκρουσε τους ισχυρισμούς της πλευράς του θύματος σύμφωνα με την οποία είχε εμμονή μαζί του. «Δεν ήταν εμμονική», είπε ο κ. Κωντσιλίδης ενώ όσον αφορά τους ισχυρισμούς περί βιασμού της είπε ότι «επειδή αναφέρατε και έναν βιασμό και η λέξη βιασμός αυτή τη στιγμή είναι λίγο σκληρή. Ακούστηκε από τους γονείς, είναι κάποια λόγια που μεταφέρονται δυστυχώς, τα καταλαβαίνουν κάποιοι άνθρωποι λίγο διαφορετικά. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσοι το γνώριζαν, πιθανώς πολύ λίγοι, 2-3 άτομα». Διευκρίνισε ότι το περιστατικό αυτό αφορά στο θύμα και την δράστη ωστόσο στο νέο ερώτημα αν ήταν βιασμός ή όχι ο δικηγόρος της 38χρονης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να πω περισσότερα». «Αυτό το περιστατικό της τάραξε τον ψυχικό της κόσμο», είπε.

Χαλκίδα: «Δεν υπήρχε βιασμός» λέει ο δικηγόρος του 43χρονου -Της είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα

Χαλκίδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία -ΕΚΑΒ και αστυνομία φτάνουν στο σημείο

«Υπήρχαν διάφορα γεγονότα, λόγω των οποίων δεν μπορούσε να ηρεμήσει αυτή η γυναίκα» συμπλήρωσε και υποστήριξε ότι «δεν προκύπτει αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας του θύματος ότι σχεδίαζε δύο χρόνια την πράξη της».


Πηγή