Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης -Βοσκός στο «κάδρο» των υπόπτων

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης στη Χαλκιδική, καθώς οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για βοσκό.

Το μαντρί του κτηνοτρόφου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, βρίσκεται κοντά στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση η νεαρή γυναίκα.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος ισοβίτης, που εκτίει την ποινή στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας και συνελήφθη για τον βιασμό της 19χρονης, υποστήριζε εξαρχής πως είναι αθώος.

Η κατάθεση που φέρεται να έδωσε σωφρονιστικός υπάλληλος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του. «Την ώρα που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι δέχθηκε την επίθεση, ο 57χρονος βρισκόταν μαζί μου στο παράρτημα Ξενοφών στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας και εκτελούσε εργασίες καθαρισμού υπό την επίβλεψή μου, αν και τον άφησα για λίγη ώρα μόνο του», δήλωσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος.

Χαλκιδική: Βοσκός στο «κάδρο» των υπόπτων

Έτσι, στο «κάδρο» των υπόπτων έχει μπει βοσκός, το μαντρί του οποίου είναι κοντά στο σημείο της επίθεσης και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά του 57χρονου κατάδικου.

Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας, είπε: «Χθες εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο άτομο το οποίο μοιάζει με τον δράστη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και αναμένεται να βγει ένταλμα σύλληψης, γιατί ξέρω πως δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται. Μίλησα με τον αστυνομικό διευθυντή και μου είπε πως όλα θα φανούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Από την πλευρά της, η 19χρονη δηλώνει πως «αν και παλεύω για να ξεπεράσω αυτό το φρικτό και κτηνώδες συμβάν, εγώ θα σταθώ πρόσωπο με πρόσωπο για ακόμα μία φορά με τον δράστη για να τον αναγνωρίσω. Και τον είδα και τον άκουσα».


Πηγή