Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Χαλκιδική-Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της 39χρονης: «Την αγρίευε, της έλεγε πως αν φύγει θα τη σκοτώσει»

Σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας της 39χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκιδική, μπροστά στα μάτια του γιου τους.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας (22/5) ο 36χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε, βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: «Έχασα την κοπελάρα μου», λέει ο πατέρας της 39χρονης

Ο πατέρας της 39χρονης βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε την κόρη του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. «Έχασα την κοπελάρα μου, δες τι κοπέλα έχασα» είπε στον δημοσιογράφο του Star δείχνοντάς του τις φωτογραφίες της αδικοχαμένης κόρης του στο σαλόνι του σπιτιού του.

Όπως λέει, ο ίδιος γεννήθηκε σε πολύ φτωχή οικογένεια και αγωνίστηκε στη ζωή του, από 15 χρόνων στα καράβια, για να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Τα σπούδασε, τα μεγάλωσε με αρχές και αξίες. Ήταν πάντα δίπλα στην κόρη του στηρίζοντας την και οικονομικά. «Μόνο αγάπη είχε το σπίτι μιας. Μια ζωή έτρεχα να βοηθάω».

Χαλκιδική: Βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα της 39χρονης

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του». «Πώς σε άφησα Μαρία μου και έφυγες από τα χέρια μου; Πώς θα το ξεπεράσω αυτό; Τι σκεπτικό είχε κι έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου; Δεν της έλειπε τίποτα. Είχαν σπίτι καινούριο να το χαίρονται τα παιδιά, να τρέχουν και να παίζουν στην αυλή».

«Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι μας»

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα έφερνε βόλτα και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα». Υπήρχαν όμως μέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο. Ο γαμπρός του τσακωνόταν με την κόρη του χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές. «Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της» μονολογεί.

Η κόρη του ζευγαριού το μοιραίο βράδυ ήταν με τον παππού και τη γιαγιά

Το μοιραίο βράδυ η κόρη του ζευγαριού δε βρισκόταν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Είχε κοιμηθεί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Έτσι από τύχη δεν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της. «Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;» λέει ο πατέρας του θύματος.

Πώς όμως θα φύγει από το μυαλό του εγγονού του όλο αυτό που έζησε; Αυτό είναι που βασανίζει περισσότερο τον τραγικό παππού, που  αποκαλύπτει πως το μικρό παιδί είχε λατρεία στη μητέρα του, «κρεμόταν από τον λαιμό της, την είχε συνέχεια αγκαλιά».

«Άμα φύγεις θα σε σκοτώσω»

Εκτός όμως από τους καυγάδες αποκαλύπτονται νέες πτυχές αυτής της τραγικής ιστορίας. Όπως φαίνεται η άτυχη μητέρα δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της προκειμένου να μη χωρίσουν. Κάτι που όμως δεν έλεγε στον πατέρα της.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”. Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα “Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει”. Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία».


Πηγή