Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Χανιά: Νέα στοιχεία για τον διαμελισμένο άντρα -Αποδείξεις και σπρέι στη σακούλα με το κεφάλι, ψάχνουν τα χέρια

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τη σοκαριστική υπόθεση του διαμελισμένου άντρα που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.gr, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας και του τεμαχισμού του 30χρονου Ινδού που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά, όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Χανιά: Αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι στη σακούλα που βρέθηκε το κεφάλι

Τελευταίο κρίσιμο στοιχείο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, είναι πως μέσα στη σακούλα που βρέθηκε το κρανίο του θύματος υπήρχαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την περιοχή Ρεθύμνου, καθώς η έρευνα των Αρχών, σε συνεργασία με το εργοστάσιο, έδειξε πως οι επίμαχες σακούλες έφτασαν από απορριμματοφόρο από το Ρέθυμνο.

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό -Εντοπίστηκαν και άλλα μέλη του άνδρα

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σήμερα η κηδεία του 17χρονου που σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του αδελφού του

Ως προς τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να συνέβη περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα, το πιθανότερο είναι να μην ξεπερνά τις 5-7 μέρες, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, και με βάση αυτό, από μεριάς ΔΕΔΙΣΑ γίνεται προσπάθεια να ιχνηλατηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο βρήκαν και άλλα μέρη του σώματος. Αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται στον αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος, ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από τρίτες χώρες (Μπαγκλαντές, Πακιστάν), χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση.

Το έργο των Αρχών θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο, αν το θύμα δεν είχε νόμιμα έγγραφα παραμονής.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και ότι το έγκλημα αφορά μεταξύ τους διαφορά, ενώ το εργαλείο που θα υποδείξει ο ιατροδικαστής ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για τον τεμαχισμό του νεκρού είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Χανιά: Σε σοκ οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr, σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι τρεις εργαζόμενοι που βρήκαν το κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Πατεράκη. Μάλιστα, αρχικά ο εργαζόμενος που είδε πρώτος το κεφάλι του θύματος, σκέφτηκε ότι επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι, ενώ από τα μακριά μαλλιά υπέθεσαν ότι πρόκειται για γυναίκα.

Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του θύματος, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πάντως, οι ίδιοι εργαζόμενοι ανέφεραν πως λίγο νωρίτερα είχαν περάσει από τον ιμάντα σακούλες κλειστές που ανέδυαν έντονη δυσοσμία, οπότε υπάρχει η πιθανότητα τα χέρια να έχουν καταλήξει ήδη στον ΧΥΤΥ.

Σημειώνεται ότι εάν τα χέρια ή άλλα μέλη του σώματος απορρίφθηκαν σε πράσινο κάδο, τότε θα κατέληξαν στο εργοστάσιο του Αμαρίου.


Πηγή