Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χρησιμοποίησε την άδεια μητρότητας για να ταξιδέψει στον κόσμο με το μωρό της

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα συναντά κανείς μια τέτοια χρήση της άδειας μητρότητας. Η Karen Edwards, ωστόσο, επέλεξε να αφήσει την άνεση του σπιτιού της προκειμένου – αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της- να γυρίσει όλον τον κόσμο ταξιδεύοντας.

Η Karen μαζί με το σύζυγό της Shaun, αποφάσισαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, να ταξιδέψουν για δέκα ολόκληρους μήνες. Όχι μόνοι αλλά μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους. «Η πιτσιρίκα μας ήταν μόλις 10 μηνών όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το Λονδίνο για να κάνουμε το 10 μηνών ταξίδι μας. Πουλήσαμε το σπίτι μας, το αυτοκίνητο, τα πάντα! Όταν γυρίσαμε έκλεισε τον πρώτο της χρόνο» τόνισε η Karen που ξεκαθαρίζει πως «μπορεί να ακούγεται περίεργο ή δύσκολο, όμως δεν είναι».

Όπως αναφέρει η ίδια ταξίδεψαν σε δέκα χώρες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στην Ωκεανία και στην Ασία και μιλούν για μια εμπειρία που απόλαυσε όλη η οικογένεια.

Το ζευγάρι ασχολείται με τα ταξίδια επαγγελματικά, καταγράφοντας τις στιγμές τους με βιντέκια που αριθμούν πολλές χιλιάδες προβολές στο Youtube στον λογαριασμό Travel Mad Mum.

localStorage.clear();


Πηγή