Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Όταν η ενέργεια είναι το σημαντικότερο που μετράει… Energy Now

Νιώθεις δυνάμεις και ψυχολογία να έχουν φτάσει στο μηδέν, κι όμως πρέπει να συνεχίσεις να ανταποκρίνεσαι σε υποχρεώσεις; H μέρα σου είναι φορτωμένη με δεκάδες διαφορετικά καθήκοντα;

Το Energy Now ο εκρηκτικός συνδυασμός με Guarana, Yerba Mate, Q10 και βιταμίνες Β6, Β12 που τονώνει σώμα και διάθεση και σε  γεμίζει… στη στιγμή με ενέργεια που διαρκεί για ώρες! Δέκα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να το πιεις, λίγα λεπτά για να νιώσεις την ενέργειά του και θα είσαι power σε ό,τι κι αν κάνεις για κάμποσες ώρες μετά!

Η νέα σύνθεση της Power Health, σχεδιασμένη από Έλληνες επιστήμονες, είναι μελετημένη πάνω στα δικά μας δεδομένα, ώστε να γεμίζει τον οργανισμό μας με ό,τι χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα!

Ιδανική για πολυάσχολους επαγγελματίες, μαμάδες σε δράση, αθλητές που καταπονούν τον οργανισμό τους με καθημερινή άσκηση… όλους όσοι χρειάζονται μία έξτρα ώθηση για να βγάλουν το πρόγραμμα!

Όταν η ώρα είναι περασμένη στο γραφείο, όταν πρέπει να πας τα παιδιά σε ένα ακόμη μάθημα, όταν η προπόνηση είναι πιο σκληρή από όσο φαντάζεσαι… τότε χρειάζεσαι το Energy Now!

Το σώμα ξυπνάει, η ενέργεια ανεβαίνει και η διάθεση ζωντανεύει για να μπορείς να έχεις πάντα ηθικόν ακμαιότατον και δυνάμεις περίσσειες! Η φυσική σου τόνωση, από το φαρμακείο της φύσης… σε περιμένει στο φαρμακείο της γειτονιάς!


Πηγή