Κυριακή , 11 Μάιος 2025

Ύποπτος για τρομοκρατία συνελήφθη στο Ρότερνταμ

Ένας «ύποπτος για τρομοκρατία», ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη σε ένα διαμέρισμα στο Ρότερνταμ καθώς «σε βάρος του υπάρχουν υποψίες ότι προετοίμαζε μια τρομοκρατική ενέργεια», έκανε σήμερα γνωστό η γενική εισαγγελία της Ολλανδίας σε ένα δελτίο Τύπου.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αστυνομία κατέσχεσε από την οικία του υπόπτου ένα Καλάσνικοφ AK-47, δύο γεμιστήρες γεμάτους όπως και τέσσερα κουτιά που περιείχαν «παράνομα πυροτεχνήματα» μεγάλης ισχύος.

Επιπλέον κατασχέθηκαν από τις αρχές ένας πίνακας που απεικόνιζε τη σημαία που χρησιμοποιεί η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, πολλά κινητά τηλέφωνα και 1.600 ευρώ, διευκρίνισε η εισαγγελία.

Η έρευνα «βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας Βιμ ντε Μπρούιν.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μονάχα έναν ύποπτο» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω συλλήψεις.

 


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η πιο ακριβή ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου: Κόστισε 533 εκατ. και έδωσε νέα ζωή σε ένα εμβληματικό έπος επιστημονικής φαντασίας

Λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ποσά που δαπανώνται σήμερα για τα ταινίες blockbusters του Χόλιγουντ, κάποιες …

Daily-News.GR