Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αυτός ο άγνωστος που σας ξυπνάει το πρωί…

Αυτός ο άγνωστος που σας ξυπνάει το πρωί…

Νέα εφαρμογή για όσους αποζητούν ένα διαφορετικό «ξυπνητήρι»

Ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που κάθε φορά που χτυπά το ξυπνητήρι το πρωί… το αγνοείτε και… ξαναπέφτετε για ύπνο… μέχρι να χτυπήσει για δεύτερη, τρίτη κ.ο.κ. φορά;

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα, αντί να απενεργοποιείτε δυο και τρεις (ή και παραπάνω) φορές το ξυπνητήρι σας -μέχρι να πάρετε απόφαση ότι έχει έρθει η ώρα να σηκωθείτε από το κρεβάτι- να σας ξυπνούσε ένας άγνωστος;

Η εφαρμογή Wakie, που διατίθεται δωρεάν στους χρήστες Android και Windows Phone (σύντομα και σε συσκευές iOS) επιτρέπει στα μέλη της να καλούν ο ένας τον άλλο σε προκαθορισμένες ώρες, για να κάνουν το πρωινό ξύπνημα κάπως πιο ευχάριστο.

Ήδη, όπως αναφέρει η Daily Mail, η εφαρμογή έχει αρκετά μέλη από όλον τον κόσμο.

Οι κλήσεις διαρκούν μόλις ένα λεπτό, προκειμένου να αποφευχθούν οι «άβολες συζητήσεις», όπως εξήγησε ο δημιουργός της Hrachik Adjamian, ο οποίος τη χαρακτήρισε ως «μια ευχάριστη και φιλική κοινότητα ανθρώπων».

«Είναι ένας νέος τρόπος για να ξυπνάς, φτιαγμένος ειδικά για εκείνους που μισούν τον χαρακτηριστικό ήχο ενός ξυπνητηριού. Όταν χρησιμοποιείς το Wakie ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο» είπε ακόμη.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr