Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Αναγκαστική προσγείωση λόγω… τοκετού

Αναγκαστική προσγείωση λόγω… τοκετού

Παρ’ ολίγον γεννητούρια στους αιθέρες!

Ένα επιβατικό αεροσκάφος, που αναχώρησε από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας με προορισμό την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, τελικά προσγειώθηκε στην Ιρλανδία… λόγω έκτακτου τοκετού!

Μία ώρα μετά την απογείωση, κι ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν επάνω από την περιοχή Blackpool της Αγγλίας, το πλήρωμα σήμανε επείγοντα συναγερμό καθώς μια έγκυος είχε αρχίσει να νιώθει τους πόνους του τοκετού.

Ο πιλότος του αεροσκάφους, που μετέφερε 230 επιβάτες και πλήρωμα άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shannon της Ιρλανδίας, προκειμένου η μέλλουσα μητέρα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Clare Herald, υπήρχαν φόβοι ότι η γυναίκα θα γεννούσε στο αεροσκάφος καθώς οι πόνοι της γέννας γίνονταν όλο και πιο έντονοι.

Το Boeing 767-300 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο έδαφος και οι διασώστες που περίμεναν στο διάδρομο προσγείωσης μετέφεραν τη γυναίκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Limerick.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η γυναίκα γέννησε λίγη ώρα αφότου έφτασε στην κλινική.

Όσο για τους υπόλοιπους επιβάτες… μετά από αυτή την έκτακτη «παράκαμψη», συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους με δύο ώρες καθυστέρηση.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση