Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Μπαταρία 2.100mAh για το iPhone 6

Μπαταρία 2.100mAh για το iPhone 6

Αναλυτής αναπτερώνει τις ελπίδες για καλύτερη αυτονομία της συσκευής

Καθώς η Apple ετοιμάζετε για την επίσημη παρουσίαση του iPhone 6 κατά πάσα πιθανότητα στις 9 Σεπτεμβρίου, το θέμα της αυτονομίας της νέας συσκευής έχει έρθει στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων.

Ειδικά μετά και την καταμέτωπο επίθεσης της Samsung, που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τους χρήστες του iPhone «Κρεμασμένους από ένα τοίχο» – «Wall Hangers».

Μέχρι στιγμής είχαμε δει εικόνες που υποτίθεται ότι μας έδειχναν την μπαταρία του iPhone 6 να είναι στα 1.810 mAh, κάτι που έκανε πολλούς και όχι άδικα να απογοητευτούν.

Τώρα, ένας αναλυτής ανοίγει το εν λόγω θέμα εκ νέου αναφέροντας πως το 4,7 ιντσών iPhone 6 θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία της τάξης των 2.100mAh μια σαφώς καλύτερη επιλογή ειδικά σε σύγκριση με τις 1.570mAh που συναντούμε στα iPhone 5s/5c…

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Sung Chang Xu που δημοσιεύονται σήμερα από το GforGames διαβάζουμε:

«H μπαταρία των 1.810 mAh που φέρεται να ανήκει στο iPhone 6 είναι πραγματικά αληθινή, αλλά αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε καθαρά για σκοπούς τεστ. Με αυτό ως δεδομένο η χωρητικότητα του 4.7 ιντσών μοντέλου που θα λανσαριστεί στην αγορά θα είναι 2.100mAh».

Το σίγουρο είναι πως την παραπάνω είδηση θα τη δεχτούμε για ακόμη μια φορά με αμφιβολία, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι πως η 9η Σεπτεμβρίου είναι πλέον πολύ κοντά μας.

Αν αναρωτιέστε για τον ανταγωνισμό στον τομέα αυτονομίας, σας αναφέρουμε πως το LG’s G3 και το Galaxy Note 3 έχουν μια μπαταρία 3.000 mAh και 3.200 mAh αντίστοιχα, ενώ το Samsung Galaxy S5 μια της τάξης των 2.800 mAh και τέλος το HTC One M8 έρχεται με μια μπαταρία των 2.600 mAh.

Πηγή: appleworldhellas.com

 

Αφήστε μια απάντηση