Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μπήκε στις φλόγες και έσωσε γιαγιά και εγγονή

Μετά από τροχαίο ατύχημα – Δείτε το βίντεο

Ένας οδηγός έγινε ο φύλακας άγγελος μις γυναίκας και της εγγονής της. Η γιαγιά και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο όχημα που οδηγούσε η πρώτη με τη βοήθεια του Ντέιβιντ Φρέντρικσεν, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχαν σε αυτοκινητόδρομο του Μισισιπή.

Το αμάξι χτύπησε με ένα ημιφορτηγό και αμέσως πήρε φωτιά. Ουδείς πλησίαζε. Το πρώτο βήμα έκανε ο οδηγός ενός φορτηγού. Ο Φρέντρικσεν πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε την κατάσβεση για να μπορέσει να απεγκλωβίσει τη γυναίκα και το παιδί. Οι φλόγες απλώς αποδυναμώθηκαν λίγο και τότε ξεκίνησαν να πλησιάζουν κι άλλοι οδηγοί διερχόμενων οχημάτων που είχαν σταματήσει.

Ο Φρέντρικσεν κατάφερε να τις τραβήξει εκτός του φλεγόμενου αυτοκινήτου -και με τη βοήθεια και των άλλων- να απομακρύνει τόσο τη γιαγιά, όσο και την εγγονή. Αμέσως η φωτιά φούντωσε ξανά, καθώς το αμάξι είχε συγκρουστεί με τη δεξαμενή καυσίμου που μετέφερε το ημιφορτηγό. Ευτυχώς, όσοι ενεπλάκησαν στο τροχαίο διασώθηκαν χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Μόνο η γυναίκα οδηγός έσπασε το πόδι της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν ελαφρά τραύματα.

Το βίντεο κατέγραφε η κάμερα του φορτηγού του και το ανέβασε στο διαδίκτυο ο γιος του, σημειώνοντας ότι η ημερομηνία που αναγράφει η κάμερα είναι λανθασμένη. Η σωστή είναι η 11η Αυγούστου 2014, παρότι το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τον απεγκλωβισμό έφτασε και η αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση