Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Δεκαεφτά συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Δεκαεφτά συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Σωρεία παραβάσεων στη συμπρωτεύουσα

Στη σύλληψη 17 ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της διεύθυνσης άμεσης δράσης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τις πρωινές ώρες της 4ης Ιουλίου προχώρησαν στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Ανάληψης, καθώς κατείχε και διέθετε προς πώληση 310 «μαϊμού» dvd και 80 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους μουσικής (CD).

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως τις μεσημβρινές ώρες χθες συνελήφθη 52χρονος Έλληνας αφού διαπιστώθηκε ότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν παράνομα παίγνια από 54χρονη Ελληνίδα, η οποία επίσης συνελήφθη.

Παράλληλα, συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα που κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα ποδήλατο, που είχε κλαπεί από τον Ιούνιο.

Μεταξύ άλλων, κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και ένα για παραβίαση διάταξης Εισαγγελέα που αφορούσε σε «Μη απομάκρυνση από τον τόπο διαμονής του».

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου, ενώ άλλα τρία άτομα πιάστηκαν καθώς στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους τη χώρα. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: newsbeast.gr