Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Διέρρευσε το σασί του νέου iPhone 6

Διέρρευσε το σασί του νέου iPhone 6

Συγκρίνεται σε βίντεο με ένα iPhone 5S

Θεωρητικά, μας χωρίζουν  κάτι λιγότερο από 2 μήνες από το επερχόμενο iPhone 6, που φημολογείται πως θα κάνει την εμφάνιση του το Σεπτέμβριο. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως όλο και περισσότερα εξαρτήματα του αλλά και ολόκληρα σασί θα βρίσκουν το δρόμο τους από τα εργοστάσια της Κίνας στα Μέσα του διαδικτύου.

Ο Tanner Marsh σε συνεργασία με τα Evasi0nJailbreak.com και FreeAppLife, αναφέρει πως παρέλαβε το πίσω μέρος ενός σασί του 4,7 iPhone 6 στη χρυσή έκδοσή του. Το σασί έρχεται απευθείας από έναν προμηθευτή της Apple στην Ασία που για ευνόητους λόγους δεν θέλησε να κατονομάσει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε και μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρατηρούμε τη σύγκριση του με ένα iPhone 5S. Μιας και όλα δείχνουν πως δεν είναι τελικό εξάρτημα του iPhone 6 αλλά κάποιο αρχικό σασί που δημιουργήθηκε του λείπουν οι τελευταίες πινελιές που προσθέτει η Apple και το ανάλογο φινίρισμα.

Επίσης για ακόμη μια φορά παρατηρούμε την αλλαγή θέσης του κουμπιού του power/sleep, ένα ανασχεδιασμό στα κουμπιά ήχου, αλλά και στα ανοίγματα του μικροφώνου, ενώ άλυτο μυστήριο παραμένει το σημείο για την τοποθέτηση του logo της Apple.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: appleworldhellas.com