Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021
«Ανύπαρκτο το πλήρωμα του Norman Atlantic»

Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού του Norman Atlantic

Σώα στο Πρίντεζι της Ιταλίας μεταφέρθηκε η σύζυγός του

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας ο νεκρός επιβάτης του κινδυνεύοντος πλοίου « Norman Atlantic» είναι ο ελληνικής υπηκοότητας Γεώργιος Δούλης.

Το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) επιβεβαίωσε την ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών

Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Πρίντεζι της Ιταλίας.

Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα προκειμένου να υποδεχτούν και να περιθάλψουν τους διασωθέντες του φλεγόμενου πλοίου ΝΟRMAN ATLANTIC. Τα Νοσοκομεία της Κέρκυρας, των Φιλιατών και των Ιωαννίνων είναι σε ετοιμότητα για την καλύτερη αντιμετώπιση όσων περιστατικών φτάσουν μετά την διάσωση των επιβατών .

Επίσης αναμένεται να φτάσουν στο νησί ο γ.γ Πολιτικής Προστασίας. Σεραφείμ Τσόκας και ο Διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας ,για τον καλύτερο συντονισμό της γιγαντιαίας προσπάθειας.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr