Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Έκθεση «βλέπει» συνεργασία της Apple με τη Swatch

Έκθεση «βλέπει» συνεργασία της Apple με τη Swatch

Η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει σειρά «έξυπνων» ρολογιών

H VentureBeat παρουσίασε μια έκθεση σύμφωνα με την οποία η Apple συνεργάζεται ενεργά με τη διάσημη κατασκευάστρια ρολογιών Swatch για τη δημιουργία μιας ολόκληρης εμπορικής γραμμής iWatch συσκευών. Αυτές οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες σε πολλά στυλ αλλά και τιμές.

Βάσει πηγών λοιπόν κοντά στο project της Apple σημειώνεται πως παρά την γενική εντύπωση πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα ή δύο iWatches, στην πραγματικότητα η εταιρεία ετοιμάζει μια σειρά «έξυπνων» ρολογιών μέσω συνεργασιών στην εν λόγω βιομηχανία.

Αν λοιπόν επαληθευτεί το παραπάνω, η Apple θα παρουσιάσει τουλάχιστον ένα δικό της iWatch με το δικό της brand, αλλά στο άμεσο μέλλον περισσότερα smartwatches που θα χρησιμοποιούν το λογισμικό της Apple και θα υποστηρίζουν τις συσκευές της θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά.

Μπορεί η εν λόγω είδηση να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, αλλά ας σημειωθεί πως η βιομηχανία ρολογιών είναι μια από τις παλαιότερες στον κόσμο. Μια συνεργασία της Apple με την Swatch που στον όμιλο της ανήκουν και οι Rolex και Omega θα ήταν πολύ σημαντική για την Apple.

Όσον αφορά τώρα την ιδέα των πολλαπλών iWatch και από άλλους κατασκευαστές να τονίσουμε πως η Apple για πρώτη φορά φέτος θέλησε να δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση και ελευθερία στο iOS 8 δίνοντας του και τον χαρακτήρα ενός hub έξυπνων συσκευών.

Με βάση αυτό αν και θα προκαλέσει έκπληξη η διάθεση του λογισμικού της Apple σε τρίτους κατασκευαστές ρολογιών ίσως αν όντως τελικά επαληθευτεί να είναι μια στοχευμένη κίνηση από την εταιρεία για γρηγορότερη είσοδο της και σε αυτή την αγορά.

Πηγή: appleworldhellas.com