Τρίτη , 6 Ιούνιος 2023
Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στο δεύτερο «κύμα» κυκλοφορίας του iPhone 6

Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στο δεύτερο «κύμα» κυκλοφορίας του iPhone 6

Η νέα ομάδα χωρών υποδέχεται το κινητό στις 26 Σεπτεμβρίου

Κατά την παρουσίαση του νέου iPhone 6, η Apple ανακοίνωσε πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως είχε συμβεί και με τους προκατόχους του δημοφιλούς smartphone, η διάθεση της συσκευής στις αγορές θα γίνει ανά «κύματα».

Έτσι, μετά το πρώτο «κύμα» (ΗΠΑ, Καναδάς, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία) στις 19 Σεπτεμβρίου, η Apple επιβεβαίωσε ότι η κυκλοφορία στην επόμενη ομάδα χωρών θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει 9to5mac.com και όπως επιβεβαιώνεται από τις επίσημες, τοπικές σελίδες της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Οι χώρες που θα περιλαμβάνονται στο δεύτερο κύμα κυκλοφορίας και έχουν επιβεβαιωθεί από την ιστοσελίδα 9to5mac.com, είναι οι εξής: Ελβετία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Φινλανδία, Ταϊβάν, Βέλγιο και Πορτογαλία.

Όπως βλέπουμε, η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές, οπότε οι φαν της Apple θα πρέπει να περιμένουν για τις επόμενες μαζικές κυκλοφορίες.

Ας σημειωθεί ότι ο Tim Cook δήλωσε πως φέτος θα έχουμε την ταχύτερη διάθεση από οποιαδήποτε άλλη φορά, με τη συσκευή να φτάνει σε 115 χώρες μέχρι το τέλος τους έτους.

Πηγή: newsbeast.gr