Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Έρχεται» τον Οκτώβριο το ανανεωμένο Ford C-MAX

«Έρχεται» τον Οκτώβριο το ανανεωμένο Ford C-MAX

Κυκλοφορεί δοκιμαστικά στους δρόμους της Γερμανίας – Δείτε φωτογραφίες

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της Έκθεσης Παρισιού, στην Ford υποβάλλουν το ανανεωμένο C-MAX σε δοκιμές εξέλιξης στη Γερμανία.

Η Ford ετοιμάζεται να «επικαιροποιήσει» τη μορφή του C-MAX, φέρνοντάς το σε αντιστοιχία με την τρέχουσα σχεδιαστική λογική των μοντέλων της εταιρείας. Οι φωτογραφίες του ανανεωμένου MPV να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γερμανίας καμουφλαρισμένο, στα πλαίσια των δοκιμών εξέλιξής του, κάνουν το γύρο του κόσμου. Το autotriti κατάφερε και εξασφάλισε –κατ’ αποκλειστικότητα- μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του μοντέλου.

Από όσα βλέπουμε στην αποκλειστική φωτογραφία, παραμένει η γρίλια της μάσκας τύπου «Aston Martin», ενώ το νέο C-MAX μας δίνει μια πρόγευση της λογικής που θα ακολουθηθεί στην επόμενη γενιά του Mondeo, ένα ντεμπούτο που έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Το καπό του έχει επανασχεδιαστεί, νέος είναι ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ μικρές φαίνονται να είναι οι αλλαγές στα φωτιστικά σώματα.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, αυτό αναμένεται να αποτελέσει «δάνειο» από το πρόσφατα ανανεωμένο Focus, από το οποίο θα προέρχονται και τα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου C-MAX, το επίσημο ντεμπούτο του οποίου θα γίνει τον Οκτώβριο στο Paris Motor Show.

Πηγή: autotriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση