Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Έτσι ήταν μεταμφιεσμένος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Έτσι ήταν μεταμφιεσμένος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Τη φωτογραφία του έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ

Ξανθός και με μούσι ήταν μεταμφιεσμένος ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι στην Ανάβυσσο από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σε μία συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή ισχυρότατων δυνάμεων από όλες τις διευθύνσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος συνελήφθη οπλισμένος εξερχόμενος του σπιτιού που είχε νοικιάσει, ώστε να προσέλθουν για στοιχεία τυχόν μάρτυρες που μπορούν να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν οπλισμού και συνεργών του.

Στο κρησφύγετο του Ξηρού παραμένουν ισχυρότατες δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής και των ΥΜΕΤ, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη και δεν επιτρέπουν ούτε στους δημοσιογράφους να προσεγγίσουν.

Οι έρευνες πλέον μεταφέρονται εντός της μονοκατοικίας, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει οπλισμός, εκρηκτικά αλλά και αποτυπώματα και DNA που μπορούν να δείξουν με ποιους ανθρώπους είχε διασυνδέσεις ο καταζητούμενος και ποιοι είναι αυτοί που τον βοήθησαν να παραμείνει άφαντος για έναν ολόκληρο χρόνο, μετά την άδεια που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Πηγή: newsbeast.gr