Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Το Φεβρουάριο αναμένεται το λανσάρισμα του Apple Watch

Το Φεβρουάριο αναμένεται το λανσάρισμα του Apple Watch

Υπάρχουν αμφιβολίες για την κάλυψη της ζήτησης σε οθόνες από ζαφείρι

Το Apple Watch έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του το Φεβρουάριο σύμφωνα με πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple στην Κίνα. Κάτι τέτοιο είχε ακουστεί και παλαιότερα, μιας και πολλοί πίστευαν πως η Apple θα ήταν τυχερή αν κατάφερνε να λανσάρει τη συσκευή στην αγορά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν και η μαζική παραγωγή του Apple Watch δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ήδη υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το αν η παραγωγή των οθονών από ζαφείρι θα μπορέσει να αντεπεξέλθει της αρχικής ζήτησης. Αυτό θα έχει μάλλον ως αποτέλεσμα τα ακριβότερα μοντέλα του Apple Watch να λανσαριστούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό.

Η παραγωγή ζαφειριού για το Apple Watch προέρχεται από το εργοστάσιο της Apple και της GT Advanced (GTAT) στην Arizona. Η Apple έχει βάλει πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας και έτσι η GTA θα δυσκολευτεί να καλύψει τη ζήτηση, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις της Apple.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οθόνη από ζαφείρι δεν θα έχουν όλα τα Apple Watch. H φτηνότερη επιλογή -Apple Watch Sport- χρησιμοποιεί Ion-X γυαλί.

Στην επίσημη παρουσίαση του «έξυπνου» ρολογιού τον περασμένο μήνα ήταν ξεκάθαρο πως υπάρχουν πολλά στοιχειά της συσκευής που δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική μορφή τους.

Οι demo συσκευές που δόθηκαν στους δημοσιογράφους τρέχανε μόνο βίντεο, ενώ η Apple δεν έχει αναφέρει τίποτα ούτε για την αυτονομία της συσκευής, αλλά ούτε και για την τιμολόγησή της.

Πηγή: appleworldhellas.cm