Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022
Γνωρίστηκαν σε φωτογράφιση γάμου και παντρεύονται

Γνωρίστηκαν σε φωτογράφιση γάμου και παντρεύονται

Ζευγάρι μοντέλων ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα

Αποδείχθηκε ότι έχουν πολλά κοινά, όχι μόνο διότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δύο μοντέλα που συναντήθηκαν πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης γάμου και παρίσταναν το ζευγάρι έγιναν ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Μάλιστα, είχαν κερδίσει και οι δύο σε διαγωνισμό ομορφιάς του Μπέρμινχαμ.

Κάποιοι προτιμούν να αποφεύγουν να μπλέκουν τη δουλειά με τη διασκέδαση, αλλά η Κρισίνα Τζάγκπαλ και ο Έλι Κόλει έκαναν το βήμα, καθότι ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ντύθηκαν νύφη και γαμπρός για μια επαγγελματική φωτογράφιση και τώρα θα το κάνουν και στην πραγματικότητα, καθώς προβάρουν το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι. Εκείνη είχε στεφθεί Μις Μπέρμινχαμ το 2012 και εκείνος Μίστερ Μπέρμινχαμ λίγο νωρίτερα, το 2011. Την ίδια χρονιά που η 26χρονη -τώρα- Κρισίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου, ο οποίος ήταν σε ύφεση το 2012 που κέρδισε το στέμμα. Πάντως, ο αγαπημένος της τής υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή της.

«Ξέρω ότι ακούγεται κάπως… ρομαντικό, αλλά ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», λέει η κοπέλα για την πρώτη συνάντηση με τον νυν αρραβωνιαστικό της, μιλώντας στην Daily Mail. «Νομίζω ότι ξέραμε και οι δύο ότι θα φτάσουμε να παντρευτούμε. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία για το γάμο μας, αλλά θα το κάνουμε σύντομα… Κάθε μέρα είναι σαν την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε», προ δύο ετών. Το ζευγάρι είχε φιλικές σχέσεις πριν τη φωτογράφιση, αλλά αφότου δούλεψαν μαζί εκείνη την ημέρα έγιναν αχώριστοι.

Ο Έλι από την πλευρά του είπε ότι «είναι εκπληκτικό να περνάς τόσο χρόνο, εντός και εκτός δουλειάς, με τη γυναίκα που αγαπάς. Είμαστε πολύ τυχεροί». Αλλά και ρομαντικοί και οι δύο…

 

Αφήστε μια απάντηση