Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
H Αpple ανανέωσε την σειρά των Retina MacBook Pro

H Αpple ανανέωσε την σειρά των Retina MacBook Pro

Διαθέτουν γρηγορότερους επεξεργαστές και περισσότερη RAM

Όπως αναμενόταν, η Apple ανανέωσε όλη την γραμμή των Retina MacBook Pro της. Τόσο τα 15 ιντσών όσο και αυτά τα 13 ιντσών μοντέλα αναβαθμίστηκαν, ενώ δύο μοντέλα σημείωσαν πτώση στις τιμές τους.

Κάθε μοντέλο των 15 ιντσών δέχτηκε μια μικρή αναβάθμιση στην ταχύτητα του επεξεργαστή που ξεκινάει πλέον από τα 2.2 GHz για το βασικό μοντέλο και μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι και 2.5 GHz.

Τα Turbo Boost speeds για το κάθε μοντέλο πλέον είναι τα 3.4 και 3.7 GHz. Και τα 2 μοντέλα έχουν πλέον τα 16GB ως βασική τους RAM. Εντύπωση προκαλεί όμως πως τα αναβαθμισμένα αυτά μοντέλα παραμένουν με την NVIDIA GeForce 750M με 2 GB VRAM.

Επίσης έχετε την επιλογή να διαλέξετε και έναν 2.8 GHz επεξεργαστή για το 15 ιντσών μοντέλο με Turbo Boost speeds που φτάνουν μέχρι και τα 4.0 GHz.

Τα 13 ιντσών μοντέλα αναβαθμίστηκαν και αυτά με τη σειρά τους με έναν επεξεργαστή στα 2.6 GHz i5 για τα βασικά μοντέλα, ενώ το τρίτο έρχεται με έναν συγχρονισμένο στα 2.8 GHz με Turbo Boost speeds στα 3.1 και 3.3 GHz. Το φτηνότερο μοντέλο επίσης από τα τρία δέχτηκε αναβάθμιση στην RAM του από τα 4 GB στα 8 GB.

Ο αποθηκευτικός χώρος στα 13 ιντσών μοντέλα παραμένει ο ίδιος αν και πλέον η Apple δίνει την επιλογή για 1TB στο χρήστη.

Πηγή: appleworldhellas.com