Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
H Νατάσα Θεοδωρίδου στο Βεάκειο

H Νατάσα Θεοδωρίδου στο Βεάκειο

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί με το κοινό σε ανοικτούς συναυλιακούς χώρους.

Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει φέτος από τον Δήμο Ευρώτα και η διαδρομή θα συνεχιστεί σε 20 μεγάλες πόλεις.

Στα πλαίσια της περιοδείας της θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, σε μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα με όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες παλιές και καινούργιες.

Με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, που με συνέπεια και ήθος υπηρετεί από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει στόχο επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάσει σε ένα «λαϊκό ξεφάντωμα».

Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, η οποία αγαπήθηκε και απέσπασε εξαίρετες κριτικές.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Public, Ianos, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, 7spots και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου, Τιμή εισιτηρίων 15 ευρώ.