Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ειδική έκδοση Quadrifoglio Verde για την Giulietta

Ειδική έκδοση Quadrifoglio Verde για την Giulietta

Με κινητήρες diesel 1.6 JDTM-2 και τούρμπο βενζίνης 1.4

Αποκλειστικά σε ματ γκρι χρώμα, η νέα ειδική έκδοση Quadrifoglio Verde Line θα ξεχωρίζει για τις αισθητικές αλλαγές που αφορούν τόσο το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, όσο και το εσωτερικό του.

Θα διατίθεται με τους γνωστούς και εμπορικούς κινητήρες της Alfa Romeo, τον diesel 1.6 JDTM-2 με τους 105 ίππους και τον τούρμπο βενζίνης 1.4 με τους 170 ίππους.

Εξωτερικά θα ξεχωρίζει από το λογότυπο QV Line, τα σκούρα κρύσταλλα, το νέο στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των σκουρόχρωμων προβολέων ομίχλης, όπως και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων από τη Brembo, αλλά και τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σε σχέδιο turbine και σκούρο φινίρισμα.

Εσωτερικά, οι αλλαγές εστιάζονται στο νέο τιμόνι με τις λευκές ραφές, τα σπορ πεντάλ αλουμινίου, τη δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές για το χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων, τα καθίσματα από δέρμα και Alcantara με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, το σκουρόχρωμο διάκοσμο και την εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο χρώμα, τα ειδικά μαρσπιέ θυρών με λογότυπο το γνωστό τετράφυλλο σήμα κατατεθέν και ειδική επένδυση σε ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα.

Το επίπεδο εξοπλισμού με το οποίο διατίθεται η ειδική έκδοση QV Line της Giulietta, είναι η κορυφαία Distinctive και περιλαμβάνει επιπλέον αυτών που αναφέραμε, πίσω αισθητήρες, και υποβραχιόνιο για τα πίσω καθίσματα. Η τιμή για την έκδοση 1.6 JDTM-2 είναι 25.470 ευρώ και περιλαμβάνει και το ειδικό γκρι χρώμα αξίας 1.000 ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr