Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κάνει διακοπές… στην υγειά των πελατών του

Κάνει διακοπές… στην υγειά των πελατών του

Τουριστικός πράκτορας στην Ξάνθη πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε

«Φτερά» έκανε γνωστό τουριστικό γραφείο της Ξάνθης και μαζί με τον ιδιοκτήτη του… πάταξαν. Τα ίχνη του πράκτορα έχουν χαθεί τα τελευταία 24ωρα και τους πελάτες να μένουν με την όρεξη για τις διακοπές που είχαν προγραμματίσει.

Από την Τρίτη τα ίχνη του επιχειρηματία που διατηρεί κεντρικό Τουριστικό Γραφείο στην πόλη έχουν εξαφανιστεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiToday.com, ενώ πελάτες του είχαν ήδη καταθέσει χρήματα στον ίδιο και την επιχείρησή του για τα προγραμματισμένα τους ταξίδια, η τύχη των οποίων αγνοείται επίσης!

Το συμβάν κατήγγειλε στην Αστυνομία την Τρίτη αρχικά ένα ζευγάρι από την περιοχή το οποίο σκόπευε να ταξιδέψει στην Κύπρο για έναν γάμο και είχε καταθέσει τα απαιτούμενα χρήματα για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων, τα οποία ωστόσο δεν έλαβε ποτέ στα χέρια του. Όπως όλα δείχνουν το τουριστικό γραφείο άφησε πίσω του «συντρίμμια», και οι διακοπές και τα ταξίδια που είχαν προγραμματίσει και κυρίως προπληρώσει πελάτες του πλέον γίνονται άπιαστα όνειρα.

Τα θύματα καταγγέλλουν απάτη, ενώ ζητούν να βρεθούν τα ίχνη του ιδιοκτήτη και όπως όλα δείχνουν ο αριθμός των εξαπατημένων αυξάνεται συνεχώς.