Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά χασίς στη Φλώρινα

Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά χασίς στη Φλώρινα

Καταζητείται 20χρονος

Περισσότερα από 20 κιλά χασίς επιχείρησαν να εισάγουν στη χώρα μας τρεις Αλβανοί υπήκοοι, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν εντοπίστηκαν με τη χρήση θερμικής κάμερας δύο άνδρες, 24 και 20 ετών, που κινούνταν πεζή σε ορεινό όγκο της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Στη θέα των αστυνομικών εγκατέλειψαν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε 21 δέματα με 20 κιλά και 902 γραμμάρια κάνναβη, ενώ εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν.

Λίγες ώρες αργότερα όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 24χρονος, ενώ ο 20χρονος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε -αιφνιδιαστικά- κοντά στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής ένας ακόμη 24χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και σύμφωνα με το σχέδιο δράσης τους επρόκειτο να μεταφέρει τους δύο ομοεθνείς του, μαζί με την ναρκωτικά, στη Θεσσαλονίκη.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: newsbeast.gr